LINAK Desk Control

De Desk Control™ App is nu verkrijgbaar voor uw Windows-PC

Veel gebruikers overal ter wereld profiteren al van de uitgebreide statistieken en personaliseringsopties die beschikbaar zijn in de op iOS en Android gebaseerde Desk Control app van LINAK voor in hoogte verstelbare bureaus. Nu is de populaire app ook verkrijgbaar in een versie voor Windows 10-PC's.

Digitale oplossingen worden overal steeds meer een deel van het dagelijks leven. Voor kantoormedewerkers hebben in hoogteverstelbare bureaus zich in de laatste paar jaar steeds sneller ontwikkeld. Van eenvoudige omhoog/omlaag beweging, hebben besturingen zich nu verder ontwikkeld tot een integraal onderdeel van ons dagelijkse werkleven. Zo voorziet het ons nu ook van herinneringen om van positie te veranderen – van zitten naar staan – of ons berichten te sturen die ons informatie geven over het aantal verbrande calorieën of de totale sta-tijd op een dag.

Tot nu toe was dit uitsluitend voorbehouden aan gebruikers van smartphones en tablets, die op iOS of Android draaien. Maar wij hebben de gebruikersgroep nu uitgebreid!

Download de complete Desk Control™ App voor uw Windows-PC
 

Desk Control™ App op Windows-PC's

Alle gebruikers van bureaus die zijn uitgerust met een van de LINAK® bedieningspanelen, DPG1M, DPG1B of DPG1C, komen in aanmerking. Met de introductie van een Windows 10-versie van de Desk Control™ App kunt u de complete ervaring nu ook bieden voor PC-gebruikers. Vriendelijke herinneringen, gepersonaliseerde instellingen, uitgebreide statistieken – alles is aanwezig.

DPG-familie van LINAK

Help de gezondheid van kantoormedewerkers te verbeteren

Door de Desk Control app te downloaden komen gebruikers van uw bureau één stap dichter bij het veranderen van het langdurige en ongezonde zitgedrag waaraan de meesten van ons op kantoor zich schuldig maken. Vriendelijke herinneringen stimuleren hen om zo vaak als nodig is van positie te veranderen en gedetailleerde statistieken tonen de actuele status en wat dagelijks is bereikt – allemaal om gebruikers te helpen gedurende de werkdag een gezonde routine te ontwikkelen.

Voor de meest enthousiaste gebruikers biedt de app een keuze tussen drie zit-sta-uitdagingen, waarmee de individuele gebruiker zijn of haar voortgang op het PC-scherm kan volgen.

Ontdek meer over de LINAK® Desk Control™ App, verken Digital Solutions voor verbetering van de werkruimte op kantoor op onze pagina Tech en Trends of neem contact op met uw lokale LINAK vestiging.