LINAK

Bureau toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme verstelling voor diverse soorten bureaus – bijvoorbeeld kantoormeubilair of technische en industriële werktafels.

Intelligente actuatorsystemen voor bureaus

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor ergonomie op de werkplek. Dit geldt in het bijzonder voor functies waarbij werknemers het grootste gedeelte van de dag zitten of staan. Veel wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat verandering van houding de gezondheid van werknemers vaak verbetert en hen in staat stelt de gehele dag productief te blijven. Verantwoordelijke managers geven hier veel aandacht aan en installeren in hoogte verstelbare bureaus en/of werktafels voor hun werknemers. Met actuatoren van LINAK kunt u profiteren van voordelen zoals:

  • Flexibel ontwerp en eenvoudige installatie
  • Soepele parallelle aandrijving en uiterst geluidsarme werking
  • Duurzame actuatoroplossingen die zijn gemaakt door een ervaren partner

Functies met weinig beweging zijn gevarieerd van aard. Sommige mensen zitten achter kantoormeubilair terwijl anderen de hele dag achter een technische of industriële werktafel staan. Het doel is echter hetzelfde: werknemers willen de gehele dag productief zijn en gedurende hun werkende leven gezond blijven. Met actuatorsystemen van LINAK kan een dusdanige hoogteverstelling of kanteling van het tafelblad tot stand worden gebracht dat een optimale ergonomie wordt bereikt.

Werk met aangepaste Plug & Play-oplossingen
Ontwerp speelt een belangrijke rol als het om kantoormeubilair gaat. Voor industriële werktafels is betrouwbaarheid en een hoge hefcapaciteit van wezenlijk belang, terwijl voor technische werktafels multifunctionele aansturing tussen actuatoren nodig is. Dankzij een brede productenportfolio is LINAK in staat om aan de meeste wensen te voldoen en voor elke werktafel modulaire actuatorsystemen met een LINAK® Plug & Play™-installatie te leveren.

Profiteer van soepele beweging in een geluidsarme omgeving
Veel werktafels worden 24 uur per dag gebruikt in een ploegendienstsysteem. In kantooromgevingen worden bureaus de gehele dag door veel mensen gedeeld. Geen twee mensen zijn gelijk, en de vraag naar flexibele bureauoplossingen neemt toe. Met moderne actuatortechnologie kunt u soepele en bijna stille beweging bieden met logische besturingselementen en intelligente software die eenvoudig kan worden aangepast en gepersonaliseerd. Dit zorgt voor optimale ergonomie, hogere productiviteit en werknemers die gelukkiger zijn. 

Gebruik betrouwbare actuatoren van een ervaren partner
Alle producten van LINAK ondergaan strenge tests voordat deze de fabriek verlaten. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, met vrijwel geen onderhoud. Meer dan 30 jaar ervaring met elektrische lineaire actuatoren zorgt ervoor dat u de hoogst gekwalificeerde service en productengineering krijgt die mogelijk is. Onze wereldwijde aanwezigheid houdt in dat LINAK altijd in de buurt is en inzicht in de markt heeft.