Filex

Filex is het nieuwe merk voor al uw werkplek oplossingen. Ondanks dat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben, introduceren wij ons toch als nieuw merk. Bij Filex helpen wij u graag om van uw bureau een prettige en ergonomische werkplek te maken. Wij noemen dit "Make work easy".

Milieuvriendelijke producten staan bij ons voorop! Ons respect voor het milieu en het welzijn van de medewerkers uit zich door reeds in de ontwerpfase de juiste grondstoffen te kiezen en samen te werken met klanten en dealers die deze begrippen waarderen en respecteren.

Gezonde oplossingen voor de werkplek van vandaag en morgen.

ELEKTRIFICATIE

Door de technische ontwikkeling is een werkplek zonder elektrificatie onontbeerlijk.

CPU HOUDERS

Alles voor een opgeruimde en veilige werkplek zonder struikelgevaar.
 

Future-proof producten!

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben we zeer nauwe banden met de grootste IT producenten in de wereld op kunnen zetten en ontwikkelen we uitsluitend producten die niet alleen op dit moment inzetbaar zijn, maar houden we er rekening mee dat onze producten ook inzetbaar moeten kunnen zijn voor de toekomstige devices op de werkplek met veranderende wensen van de gebruiker.

Uniek in de markt is dat ons team niet alleen beschikt over kennis van de standaard ergonomische producten maar ook van elektrificatie producten op en rond uw werkplek. Al onze producten worden door ons team in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Uiteraard met de benodigde certificeringen.